Nieuws

Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

We hebben een nieuwe werkplek; en wat voor één!

Met trots mag ik zeggen dat we binnen het Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem een mooie nieuwe werkomgeving hebben gekregen om de dermatologie nog verder in te kunnen uitbreiden.

Met twee polikamers, een scopieruimte voor video-otoscopische behandeling van oorpatiënten en een ruimte voor uitgebreide allergietesten en huidbioptname kan ons dermatologieteam professioneel met volle kracht vooruit!

dermatologie team

Dermatologie team (vlnr) : Kelly van Amersfort, Annette van der Lee, Jolein Boekhoven

Want inmiddels werk ik samen in een écht team! Naast de reeds jarenlange zeer fijne samenwerking met paraveterinair Jolein Boekhoven, deel ik al mijn kennis en ervaring de aankomende 3 jaar met Specialist-in-opleiding Dermatologie Kelly van Amersfort. Want als Europees-Specialist is het belangrijk dit unieke vak door te geven voor de toekomst. Met zijn drieën helpen we u graag verder in de behandeling en diagnostiek van huidpatiënten in ons prachtige EDA!

 

Processierups bij dieren

Momenteel is de processierups een veel besproken probleem voor mens en dier. Als specialist dermatologie voor dieren leek het mij daarom goed om hier extra aandacht aan te geven. Op 27 juni ben ik geïnterviewd door de NOS.

Sindsdien zien we ook bij de kat een toename van met name afwijkingen (verdikkingen) aan de tong. Verdenkt u uw huisdier van blootstelling aan de brandharen van de processierups ? Maak dan een afspraak bij uw dierenarts of neem contact met ons op. Voor meer tips, kijk alvast op mijn facebook pagina : dermatologievoordieren.

 

Is de processierups gevaarlijk voor dieren ?

Annette van der Lee bij Evidensia 

Per 8 mei 2017 is de Europees gediplomeerde dermatoloog Dr. Annette van der Lee niet meer werkzaam op diverse locaties, maar uitsluitend nog bij Evidensia. Als leidinggevende Dermatologie allereerst op Veterinair Verwijscentrum De Pietersberg in Oosterbeek (Evidensia kliniek) en vanaf februari 2020 in het nieuwe Evidensia Dierenziekenhuis te Arnhem. Hierdoor zal de service naar zowel de patient/eigenaar als de verwijzend dierenarts verhoogd kunnen worden. Advies en behandeling op maat blijft centraal staan !

Dierenziekenhuis voor hele regio komt in Arnhem

Lex Halsema 21-02-18, 12:30 Laatste update: 14:17 Bron: de Gelderlander

ARNHEM – Arnhem krijgt een dierenziekenhuis. De Evidensiagroep investeert 3 miljoen euro in een gebouw voor veterinaire geneeskunde voor de regio Arnhem, Nijmegen, Achterhoek en de Gelderse vallei.

,,We praten er als dierenartsen in de regio al vijftien jaar over, maar het vraagt om een flinke investering die voor individuele praktijken niet is op te brengen. Met de Evidensiagroep lukt dat wel’’, zegt de Oosterbeekse dierenarts Hildeward Hoenderken.

Dit betekent dat Veterinair Verwijscentrum de Pietersberg waar Annette van der Lee werkzaam is van Oosterbeek naar Arnhem gaat verhuizen.

Hier kunt u het hele artikel vinden : De Gelderlander : dierenziekenhuis voor hele regio komt in arnhem